Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Somlai Borkereskedés

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Budakeszi borszaküzletünket. A Somlai Borkereskedés azzal a céllal alakult, hogy minél szélesebb körben megismertesse a Somlai Családi Gazdaság által termelt minőségi fehér, rozé és vörösborokat. Kereskedésünk új színfolt az Etyek-Budai borvidéken és bízunk benne, hogy minőségi borválasztékunkkal tovább erősítjük a borvidékre jellemző színvonalas borfogyasztási kultúrát.

Budakeszin, a Balaton-felvidéken és Szent György-hegyen termelt boraink új alternatívát jelenthetnek azon igényes borfogyasztók számára, akik a megfelelő választást keresik kedvező árkategóriában. Gondolunk azokra is, akik szívesen megajándékoznák szeretteiket vagy ismerőseiket egy olyan minőségi borral, amely jól kifejezi annak a borvidéknek a karakterét ahol az termett.

Üzletünkben felfedezheti a Budakeszin termelt Cserszegi fűszeres, Sauvignon blanc, Szürkebarát, Cabernet sauvignon fajtákból készült borok különleges ízeit, illetve olyan minőségi Balatoni borokat is vásárolhat mint például a Lesencefalun termelt Pinot blanc, Chardonnay, vagy Cabernet sauvignon vörösbor, amelyek rendelkeznek mindazon jó tulajdonságokkal melyektől méltán híresek a Balatoni borok.

Somlai Család

You are currently browsing the archives for the Uncategorized category.