Gyümölcs Borok

Pezsgők

A Törley pezsgők a magyarországi italpiac meghatározó szereplői a TÖRLEY márkanév széleskörű ismertsége, pozitív fogyasztói megítélése és értékhordozó szerepe minden fogyasztó számára egyértelmű.
Ünnepi alkalmak, elegáns vacsorák elengedhetetlen kísérője, de ajándéknak is nagyszerű választás.

A pezsgők neveire kattintva a webshoppunkba jut, ahol megvásárolhatja a terméket!

TÖRLEY Tokaji Doux
Tokaji Furmint alapborból palackban erjesztett eljárással készült édes pezsgő.
Egyedi élményt nyújtó harmóniában egyesül a tokaji alapbor, a palackban erjesztett pezsgőkre jellemző, finom eloszlású buborékokkal.

TÖRLEY Sec
A Méthode Transvasée egy különleges pezsgőkészítési mód. A kiváló alapborok és a klasszikus eljárás eredményeképpen a TÖRLEY Sec pezsgő a legigényesebb, száraz pezsgőket kedvelő ínyencek igényét is kielégíti. A több mint egyéves, nagy gonddal végzett eljárásnak a Magnum palackokban történő erjesztésnek és érlelésnek köszönheti ez a pezsgő kiváló íz- és illatkomponenseit, különleges minőségét.

TÖRLEY Demi Sec
Ez a jó minőségű, a TÖRLEY pezsgőpincészet saját szőlőültetvényeiről származó alapborokból, klasszikus eljárással készülő pezsgő a legkényesebb pezsgőbarátok tetszését is elnyeri. A Magnum palackokban történő erjesztés és érlelés során alakulnak ki az e pezsgőkre oly jellemző íz és illatkomponensek. A több mint egyéves, nagy gonddal felügyelt eljárás biztosítja a félszáraz Demi Sec pezsgőket jellemző különleges minőséget.

Forrás: torley.hu